NK Cross junioren AB zondag

Programma: zondag 27 november NK Cross 2022 Junioren (<18 en <20).

Op zondag 27 november kun je deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Cross 2022 voor Junioren (<18 en <20 ). 

Let op ! Om aan het NK cross deel te kunnen nemen moet de inschrijving uiterlijk 19 november via inschrijven.nl plaats gevonden hebben.

Specifieke regelgeving:

De wedstrijdbepalingen NK Cross Country zijn van toepassing, lees verder …. 

Deze wedstrijden staan open voor buitenlandse deelname, zij komen niet in aanmerking voor het NK Cross. Nederlandse deelnemers die niet conform de voorwaarden ingeschreven hebben komen niet in aanmerking voor het NK Cross. Ditzelfde geldt wanneer de aanmelding na de sluitingsdatum voor deelname aan het NK Cross ontvangen wordt.

Omdat het hier nog gaat om de NK titels van 2022 gelden afwijkende regels. Om in aanmerking te komen voor de NK titel bij de junioren B mag een atleet geboren in 2005 nog inschrijven bij de junioren B. Voor de junioren A gaat het hier om de atleet die geboren is in 2003. Dit is dus niet verplicht je mag dus ook deelnemen in je nieuwe categorie.

Let op ! Voor het Nationaal Crosscircuit telt voor de B junioren <18 alleen de geboortejaren 2006-2007 en voor de A junioren <20 de geboortejaren 2004-2005 mee voor de eindrangschikking. 

Schoenen inspectie :

Het Evenement wordt afgewerkt conform de wedstrijdregels van World Athletics, European Athletics, World Masters en Atletiekunie. Conform deze regels kunnen wedstrijdofficials u vragen om uw schoenen te laten inspecteren. U dient hieraan uw medewerking te verlenen.
Wanneer u twijfelt of uw schoenen de goedkeuring hebben kunt u dit controleren door op onderstaande link van de Atletiekunie en daar de actuele links naar World Athletics te openen. Voor een juiste werking dient u de link in uw browser kopiëren.

Atletiekunie Regelgeving voor Schoenen bij Senioren en Junioren U18/20
https://dvy7d3tlxdpkf.cloudfront.net/atletiekunie/Kenniscentrum/Wedstrijdorganisatie/Schoenen-
3.pdf?v=1655046615

Tijdschema:

Het volledige tijdschema kun je hier vinden……

Parkoers :

De parkoersen kun je hier vinden……

Prijsuitreikingen:

De prijsuitreikingen vinden direct na de finish op het buiten podium plaats.

Kleedgelegenheid:

Zie informatie op deze pagina….

Inschrijven :

Via deze link kom je op de inschrijfpagina… 

Collectief inschrijven:

Collectief inschrijven is eenvoudig !
Via inschrijven.nl kan één persoon meerdere deelnemers in één handeling invoeren en daarna collectief betalen. Het gebruik van inschrijven.nl is verplicht.