NK Cross junioren AB zondag

Programma: zondag 28 november NK Cross 2021 Junioren (<18 en <20).

Op zondag 28 november kun je deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Cross 2021 voor Junioren (<18 en <20 ). 

Let op ! Om aan het NK cross deel te kunnen nemen moet de inschrijving voor 20 november via inschrijven.nl plaats gevonden hebben.

Specifieke regelgeving:

De wedstrijdbepalingen NK Cross Country 2021 zijn van toepassing, lees verder …. 

Deze wedstrijden staan open voor buitenlandse deelname, zij komen niet in aanmerking voor het NK Cross. Nederlandse deelnemers die niet conform de voorwaarden ingeschreven hebben komen niet in aanmerking voor het NK Cross. Ditzelfde geldt wanneer de aanmelding na de sluitingsdatum voor deelname aan het NK Cross ontvangen wordt.

Omdat het hier nog gaat om de NK titels van 2021 gelden afwijkende regels. Om in aanmerking te komen voor de NK titel bij de junioren B mag een atleet geboren in 2004 nog inschrijven bij de junioren B. Voor de junioren A gaat het hier om de atleet die geboren is in 2002. Dit is dus niet verplicht je mag dus ook deelnemen in je nieuwe categorie.

Let op ! Voor het Nationaal Crosscircuit telt voor de B junioren <18 alleen de geboortejaren 2005-2006 en voor de A junioren <20 de geboortejaren 2003-2004 mee voor de eindrangschikking. 

Tijdschema:

Het volledige tijdschema kun je hier vinden……

Parkoers :

De parkoersen kun je hier vinden……

Prijsuitreikingen:

De prijsuitreikingen vinden direct na de finish op het buiten podium plaats.

Kleedgelegenheid:

Zie informatie op deze pagina….

Inschrijven :

Indien de Warandeloop Tilburg vanwege Covid regels geannuleerd moet worden dan ontvangen alle ingeschreven deelnemers het inschrijfgeld retour.

Via deze link kom je op de inschrijfpagina… 

Collectief inschrijven:

Het collectief inschrijven is gewijzigd. Hiervoor is geen aparte inlog meer beschikbaar.
Via inschrijven.nl kan één persoon meerdere deelnemers in één handeling invoeren en daarna collectief betalen. Het gebruik van inschrijven.nl is verplicht.