Sponsors en Partners

Hoofdsponsor :

Co-hoofdsponsors :

Groot sponsors :

Sponsors :

Partners en subsidienten:

Sponsoring Warandeloop Tilburg

Het sponsoren van de Warandeloop Tilburg is meer dan alleen het investeren van financiële middelen. Samen met onze partners proberen wij een uitdagend (Europees) topevenement met (inter)nationale uitstraling, en een gezellig weekend met wedstrijden die toegankelijk zijn voor iedereen te organiseren. Daarnaast steunt de Warandeloop ook een aantal goede doelen.

Voor mogelijke sponsoren stellen wij graag een sponsorpakket op maat samen. Tevens bestaan er diverse mogelijkheden om als bedrijf reclame te maken of in contact te komen met andere bedrijven tijdens en in de aanloop naar de Warandeloop. Uiteraard wordt er uitgebreide aandacht van de media verwacht, met beelden op de regionale en nationale televisie.

Naast hoofd- en stersponsoring zijn er diverse andere sponsormogelijkheden. Veel bedrijven zijn al partner geworden van de Warandeloop. Samen met de sponsoren hoopt de Stichting Warandeloop Tilburg ook in de toekomst de kwaliteit van het evenement te kunnen waarborgen. Aan de top komen is één, aan de top blijven is twee.

Je kunt informatie opvragen of een afspraak maken met de organisatie van de Warandeloop Tilburg.

Sponsorcommissie:
Cees van Loon – [email protected]