Startnummers

Je startnummer is op te halen bij onze nieuwe partner Wilkin Sports. 

Startnummer ophalen 

Als jij je startnummer ophaalt bij Wilkin Sports heb je niet alleen je startnummer eerder in huis (scheelt weer op de dag van jouw deelname), maar je krijgt ook nog eens een 20% kortingsflyer van Wilkin Sports mee! Ook partner Doubdle doet een duit in het zakje met een leuke actie. Ophalen kan op:

  • Dinsdagavond 22 november 19.00 - 20.30 uur
  • Woensdag 23 november 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 24 november 10.00 - 21.00 uur

Adres Wilkin Sports:
Wilkin Sports Beter in Sport
Professor Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg

Parkeren kan gratis in de blauwe zone (met een parkeerkaart!). Dit zijn de vakken aan de doorgaande weg naar Wilkin Sports.

Voor een snelle afhandeling verzoeken we je een print/screenshot van deze mail mee te brengen, met in elk geval de volgende informatie: volledige naam, onderdeel, startnummer.

Startnummer ophalen tijdens event

Je kan het startnummer ook afhalen tijdens het event. Dat kan tot een half uur voor de start van jouw onderdeel, bij het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in gebouw W (Warande building) van Tilburg University en is duidelijk zichtbaar vanaf de grote parkeerplaats door middel van een reclameboog.

Vanwege het grote aantal inschrijvingen vragen we je tijdig naar het secretariaat te komen! 

Gebruik startnummer

Op de sticker achterop het startnummer staat je naam en startnummer. Controleer of dit nummer overeenkomt met het nummer op uw startnummer. Komt dit niet overeen meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij het wedstrijdsecretariaat zodat dit nog aangepast kan worden.

De Loket.nl Warandeloop werkt dit jaar opnieuw met het systeem van Racetimer waarbij de chip verwerkt zit in het startnummer. Het startnummer onthoudt dus je snelheden. De gelopen tijd ontdek je op de website. Bevestig het startnummer op de juiste manier voor een goede tijdwaarneming. Het startnummer met chip moet op de borst gedragen worden.

Let op: vouw het startnummer NIET om! (in tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er met een ander startnummer gewerkt).