AU NK Cross Masters zaterdag

Programma: zaterdag 26 november NK Cross Masters

Op zaterdagmiddag kun je deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Cross voor Masters 2022.  Het NK Cross Masters wordt per vijf leeftijdsjaren ingedeeld ( zie uitgebreid programma).

Let op ! Om aan het NK cross deel te kunnen nemen moet de inschrijving uiterlijk 19 november via inschrijven.nl plaats gevonden hebben.

Specifieke regelgeving:

De wedstrijdbepalingen NK Cross Country zijn van toepassing, lees verder …. 

Deze wedstrijden staat open voor buitenlandse deelname, zij komen niet in aanmerking voor het NK Cross. Nederlandse deelnemers die niet conform de voorwaarden ingeschreven hebben komen niet in aanmerking voor het NK Cross. Ditzelfde geldt wanneer de aanmelding na de sluitingsdatum voor deelname aan het NK Cross ontvangen wordt.

Indeling in (leeftijds)categorieën volgt uit het reglement van de Atletiekunie waarbij de leeftijd op de datum van het evenement als uitgangspunt voor de categorie indeling geldt.
Tevens geldt bij de categorie indeling voor de Masters hetgeen onder artikel 2b van de wedstrijdbepalingen vermeld staat. lees verder …. 

Schoenen inspectie :

Het Evenement wordt afgewerkt conform de wedstrijdregels van World Athletics, European Athletics, World Masters en Atletiekunie. Conform deze regels kunnen wedstrijdofficials u vragen om uw schoenen te laten inspecteren. U dient hieraan uw medewerking te verlenen.
Wanneer u twijfelt of uw schoenen de goedkeuring hebben kunt u dit controleren door op onderstaande link van de Atletiekunie en daar de actuele links naar World Athletics te openen. Voor een juiste werking dient u de link in uw browser kopiëren.

Atletiekunie Regelgeving voor Schoenen
https://dvy7d3tlxdpkf.cloudfront.net/atletiekunie/Kenniscentrum/Wedstrijdorganisatie/Schoenen-
3.pdf?v=1655046615

Parkoers :

De parkoersen kun je hier vinden……

Tijdschema / Programma:

Het volledige tijdschema / programma met inschrijfgelden kun je hier vinden……

Prijsuitreikingen:

De prijsuitreikingen zijn binnen in de bezoekerstent gepland, zie tijdschema…. 

Kleedgelegenheid:

Zie informatie op deze pagina….

Inschrijven :

De onderdelen op leeftijd staan voor vrouwen bovenin de tabel en voor mannen onderaan de tabel.

Via deze link kom je op de inschrijfpagina… 

Collectief inschrijven:

Collectief inschrijven is eenvoudig !.
Via inschrijven.nl kan één persoon meerdere deelnemers in één handeling invoeren en daarna collectief betalen. Het gebruik van inschrijven.nl is verplicht.