5 en 10 kilometer recreantenloop zaterdag

Programma : Ledenvereniging Thebe Extra 5 en 10 KM zaterdag 27 november

Op zaterdag 27 november kunnen recreanten deelnemen aan een 5 kilometer of 10 kilometer. De recreantenloop gaat over een schitterende parkoers met vlakke paden door de “Oude Warande”.  

Ook op zondag 28 november heb je nog de kans om een 5 kilometer te lopen, klik hier voor meer informatie.

Op zaterdag 27 november is er ook recreantencross over het Warandeloop crossparkoers. Voor informatie over de Crossloop op onverhard parkoers klik hier.

Tijdschema / Programma :

Het volledige tijdschema / programma met inschrijfgelden kun je hier vinden….

Parkoers en tijdslimiet:

Het parkoers is 5 km lang, je loopt dus één of twee ronden van 5 km. Als je 10 km wilt lopen dat moet je het 5 km punt binnen de 38 minuten gepasseerd zijn. Is dit niet het geval dan moet je op 5 km finishen en mag je de tweede ronde niet meer lopen. 

De tekening van de blauwe ronde (5km) zie je hier…

Kleedgelegenheid :

Zie de informatie op deze pagina……

Inschrijven :

Indien de Warandeloop Tilburg vanwege Covid regels geannuleerd moet worden dan ontvangen alle ingeschreven deelnemers het inschrijfgeld retour.

De onderdelen zijn midden in de tabel te vinden.

Via deze link kom je op de inschrijfpagina… 

Leden van ledenvereniging Thebe Extra kunnen gebruiken maken van een extra korting, inschrijven moet daarvoor plaats vinden via de inlog die Thebe Extra via haar communicatiekanalen toegezonden heeft.

Collectief inschrijven:

Het collectief inschrijven is gewijzigd. Hiervoor is geen aparte inlog meer beschikbaar.
Via inschrijven.nl kan één persoon meerdere deelnemers in één handeling invoeren en daarna collectief betalen. Het gebruik van inschrijven.nl is verplicht.