De stad Tilburg is belangrijk voor IFF, en wij willen graag iets terugdoen voor de stad en onze buren. Passend bij onze eigen visie, hebben we gekozen voor een duurzaam en creatief event, Warande by Night. Deze avond staat in het teken van sportief samen bezig zijn op een unieke locatie, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Onze passie laten zien, en iets terugdoen voor de omgeving waar we wonen en werken is voor ons erg belangrijk. We doen dit graag samen, niet alleen met ons team van medewerkers dat traditiegetrouw elk jaar meedoet, maar ook samen met jullie, de inwoners van Tilburg. En waar kunnen we dit beter doen dan in de achtertuin van de Universiteit van Tilburg – omringd door zoveel expertise en kennis.

Warande by Night

Vrijdagavond 25 november staat de derde editie van Warande by Night op het programma. Warande by Night is het eerste onderdeel van de Loket.nl Warandeloop Tilburg, dat dit jaar haar 60e verjaardag viert.

Warande by Night is een avondrun die helemaal in het teken staat van licht, muziek en beleving. Je loopt 2 tot 5 kilometer over een uniek verlicht parcours met het nodige entertainment onderweg. De organisatie heeft een aantal spectaculaire verrassingen in petto die jouw deelname tot een unieke beleving maken. Meer informatie daarover wordt in de komende periode bekend gemaakt.

Bij je inschrijving krijg je verschillende bijpassende goodies én je eerste consumptie voor de afterparty, die op hetzelfde terrein plaatsvindt. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar warandebynight@warandeloop.nl.

Programma en tijden

17.30 uur Evenementterrein open
18.40 uur Opstellen op startterrein
19.00 uur Start Warande by Night
19.15 - 20.00 uur Finish Warande by Night
19.00 - 23.00 uur Feestavond op evenementterrein 

Inschrijven

  • Inschrijven met korting kan tot en met 4 november 2016, voor 16,50 euro.
  • Voor-inschrijven kan dan nog van 5 tot en met 18 november, voor 20 euro.
  • De na-inschrijving start vanaf 19 november en kost 22,50 euro.

Schrijf je met 4 of meer personen in? Dan ontvang je 10% korting bij inschrijving!

Deelname aan Warande by Night is officieel vanaf 16 jaar. Kinderen onder de 16 kunnen enkel onder begeleiding van een volwassene deelnemen en geschiedt op eigen risico.

Inschrijven kan middels deze link.

Parkoers

Vanwege de grotere deelname dit jaar is de aanloopronde geschrapt. Men loopt nu minimaal 1 en maximaal 4 keer de ronde van 1300 meter. Bekijk hier de grotere versie van de plattegrond

Foto's

Bekijk alle foto's van de tweede editie van Warande by Night op Facebook. De foto's zijn gemaakt door Ine van der Voort en Jaap Bouwens. 

Foto's derden:

Video's

Audio

Middels onderstaande link kunt u foto's en video's bekijken van de editie van 2014:

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven