Sponsoren aan het woord

Op deze pagina laten wij onze sponsoren aan het woord. Ze vertellen graag aan u waarom zij de Loket.nl Warandeloop sponsoren.

Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg, overheid. De stad heeft een citymarketing beleid gedefinieëerd waarin beeldbepalende en onderscheidende evenementen worden ondersteund.

De Loket.nl Warandeloop is in 2013 binnen het evenementen scala dat Tilburg te bieden heeft als onderscheidend benoemd.
Dat is ook de reden dat dit mooie evenement kan rekenen op een subsidiebedrag. In overleg wordt gekeken welke middelen worden ingezet.

Provincie Noord-Brabant

De provincie stáát voor Brabant en vormt de schakel tussen gemeenten en het Rijk. Op allerlei vlakken investeert de provincie in haar regio, ook op sportief vlak. Een goed sportklimaat is namelijk een van de manieren om het vestigings- en leefklimaat in Brabant verder te verbeteren.  Het maakt dat onze provincie aantrekkelijk is om in te wonen, werken en recreëren. Dit is belangrijk voor Brabant gezien haar ambitie om tot de top van kennis- en innovatieregio’s te blijven behoren. En dat zorgt op haar beurt op lange termijn voor een duurzame welvaart voor alle Brabanders.

Sport inspireert, motiveert en emotioneert mensen en maakt energie in hen los. Eén van de sporten die dit bewerkstelligt is atletiek. Mede daarom behoort atletiek tot een van de zeven kernsporten in het Sportplan Brabant 2016. Atletiek draagt bij aan de profilering van de provincie als sportregio. Logisch dus dat wij de Warandeloop steunen.

Kijk voor meer informatie op www.brabant.nl/sport

NoBears

NoBears realiseert websites die informatief, wervend en gebruiksvriendelijk zijn. Tevens creëren wij synergie tussen de verschillende internet marketing disciplines, waaronder uw website, online adverteren en social media.

De loket.nl Warandeloop wordt elk jaar groter en professioneler. De ambities van het event gaan verder dan de verwachtingen van deelnemers, sponsors en andere belanghebbenden. NoBears identificeert zich met die aanpak. En dat geeft energie om de Loket.nl Warandeloop op internet marketing gebied te laten ontwikkelen.

VDT Advocaten

"VDT is een advocatenkantoor voor ondernemers. Met 11 advocaten zijn wij al jaren één van de grotere kantoren van Tilburg en omstreken. Onze advocaten hebben eigen specialisaties op de rechtsgebieden die voor ondernemers belangrijk zijn. Iedere ondernemer kan dus met iedere zakelijke kwestie bij ons terecht. Dat geldt voor advies en begeleiding, maar ook wanneer er geprocedeerd moet worden. En wij snappen dat alleen het resultaat telt.

Wij investeren veel in het leveren van topkwaliteit op persoonlijk niveau. Ons team doet dat al vele jaren met veel passie en succes.  Ook als wij je niet direct kunnen helpen, helpen wij je verder. Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl of neem gerust contact met ons op 013-544 04 00. VDT Advocaten & Mediators - "Focus op het Doel!"

Wij steunen de Loket.nl Warandeloop omdat wij een advocatenkantoor zijn, waar - naast het leveren van topprestaties - teamspirit, sportiviteit en maatschappelijke betrokkenheid een grote rol speelt. Die eigenschappen vinden we ook terug in het evenement, de deelnemers en organisatie."

DekoVerdivas

Jouw drukker DekoVerdivas                                                     
DekoVerdivas is meer dan een drukker alleen. Ze faciliteert communicatie. Dat we drukwerk en printwerk uitstekend maken is vanzelfsprekend. Dat we dit kunnen faciliteren in een drukwerkbeheermodule  “Myso” is uniek. Al je drukwerk is digitaal beschikbaar: je past tekst en beeld binnen de huisstijl aan, beheert en bestelt.

Resultaat: altijd voldoende en up-to-date drukwerk op de juiste plek.

Waar wij voor staan
Door de jarenlange ervaring weet DekoVerdivas de wensen van de klanten om te zetten in mooie drukwerkproducties. DekoVerdivas is dan ook een moderne drukkerij die verantwoordelijk is voor de levering van een optimaal product. Ongeacht de grootte van de opdracht, DekoVerdivas gaat voor kwaliteit en een tevreden klant.  

Voor wat betreft kwaliteit is een ‘zesjes’ mentaliteit geen issue. Wij gaan voor een 10 in uiteraard een groen werkveld.

DekoVerdivas en de Warandeloop
Als Tilburgse drukker dragen we een Tilburgs hardloopevenement een warm hart toe. Ook ons eigen team wordt weer uitgedaagd bij de Business Run de sportieve prestaties te verbeteren!

IFF

IFF ontwikkelt op creatieve en innovatieve wijze geur- en smaakstoffen. Het van origine Nederlandse bedrijf behoort tot de wereldwijde top van geur- en smaakstofproducenten, en de medewerkers in Tilburg spelen hier een grote rol in. Onze kernwaarden zijn passie, creativiteit, expertise en empowerment.

Waarom zijn wij partner geworden van de Warandeloop?
De stad Tilburg is belangrijk voor IFF, en wij willen graag iets terugdoen voor de stad en onze buren. Passend bij onze eigen visie, hebben we gekozen voor een duurzaam en creatief event, Warande by Night. Deze avond staat in het teken van sportief samen bezig zijn op een unieke locatie, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Onze passie laten zien, en iets terugdoen voor de omgeving waar we wonen en werken is voor ons erg belangrijk. We doen dit graag samen, niet alleen met ons team van medewerkers dat traditiegetrouw elk jaar meedoet, maar ook samen met jullie, de inwoners van Tilburg. En waar kunnen we dit beter doen dan in de achtertuin van de Universiteit van Tilburg – omringd door zoveel expertise en kennis.

Wij geloven in empowerment, en willen graag de volgende generatie talenten laten kennismaken met de IFF familie. Voor studenten hebben wij vaak tijdelijke oplossingen in de vorm van een bijbaan, en voor pas afgestudeerden bieden we gerichte jobs aan met doorgroeimogelijkheden.

Kijk hier voor een actueel overzicht van vacatures bij IFF. Natuurlijk kun je ook iemand uit het IFF-team aanspreken tijdens de run als je meer wilt weten over onze cultuur, sfeer, en mogelijkheden.

Van Gansewinkel

Van Gansewinkel zamelt bij ruim 100.000 bedrijven en (overheids)instellingen en circa 1 miljoen huishoudens afval in en transporteert dit naar gespecialiseerde verwerkingslocaties om er weer nieuwe grondstoffen uit te winnen. Dat is nodig, want we leven in een wereld waarin grondstoffen steeds schaarser worden. Als marktleider binnen de Benelux levert Van Gansewinkel daarvoor duurzame, innovatieve oplossingen.

De onderlinge samenwerking tussen de Warandeloop en Van Gansewinkel kent een jarenlange geschiedenis. Zoals de Warandeloop is gegroeid van een lokale cross naar een groot internationaal evenement, zo is van Gansewinkel gegroeid van regionale leverancier naar een internationaal opererend bedrijf. Bij een professionele organisatie hoort een professionele afvalinzameling. Van Gansewinkel is verheugd de organisatie van de Warandeloop hierin te ontzorgen en op deze wijze haar positieve bijdrage te leveren aan het mogelijk maken van dit unieke sportevenement.

Attractieverhuur TimTom

"Attractieverhuur TimTom heeft alles op het gebied van attractieverhuur. Met een jonge organisatie en groots op het gebied van opblaasbare attracties brengen wij de frisse wind naar uw evenement. Met een flexibele werkwijze en een uitstekende service zijn wij er op gericht om uw wensen te vervullen.

Ons onderscheidend vermogen ligt op het gebied van kwaliteit en innovatie. Bedenken, ontwikkelen en verhuren is onze specialiteit. Het assortiment, volledig geproduceerd in Nederland, geeft ons een unieke status. Uniek en breed assortiment stormbanen, vele spelkussens, sport attracties, springkussens en nog veel meer kunt u vinden bij Attractieverhuur TimTom.

De Loket.nl Warandeloop is een sportevenement waarmee Attractieverhuur TimTom zich graag wil identificeren. Het is voor ons een uitgelezen kans om onze attracties via dit professionele sportevenement te tonen op een groots platform."