Ons onderscheidend vermogen ligt op het gebied van kwaliteit en innovatie. Bedenken, ontwikkelen en verhuren is onze specialiteit. Het assortiment, volledig geproduceerd in Nederland, geeft ons een unieke status. Uniek en breed assortiment stormbanen, vele spelkussens, sport attracties, springkussens en nog veel meer kunt u vinden bij Attractieverhuur TimTom.

De Loket.nl Warandeloop is een sportevenement waarmee Attractieverhuur TimTom zich graag wil identificeren. Het is voor ons een uitgelezen kans om onze attracties via dit professionele sportevenement te tonen op een groots platform."

Nationale Jeugd Crossdag

Zaterdag 26 november 2016, met wedstrijden speciaal voor basisscholen en -scholieren. Voor het zesde jaar wordt er een totaalklassement gekoppeld aan de scholierenlopen: het TSK Cross (Tilburg Scholen Kampioenschap), gesponsord door Attractieverhuur TimTom. Tijdens het TSK Cross maken alle scholen evenveel kans op veel verschillende en waardevolle prijzen. De school die met de meeste scholieren aan de start verschijnt, eindigt niet automatisch hoog in het klassement.

Het TSK Cross

De school die uiteindelijk als winnaar uit de bus komt, gaat aan de haal met een waardebon van maar liefst €600. De scholen die het podium completeren winnen bonnen van €400 en €200. Deze waardebonnen zijn vrij te besteden bij Attractieverhuur TimTom.

Onder de scholen die naast het podium terecht komen, worden twee originele prijzen verloot en: een grote deelname wordt beloond, daarom ontvangt de school met relatief gezien de meeste deelnemers ook nog een prijs.

Uiteraard worden de individuele prestaties van de scholieren ook niet vergeten. De nummers 1,2 en 3 (zowel jongens en meisjes) van elke leeftijdscategorie worden op het podium gehuldigd en tot slot ontvangen alle deelnemers in elk geval een leuke herinnering. In totaal wordt er voor ruim €1.600 aan natura prijzen verdeeld!

Iedereen krijgt na afloop een mooie herinnering.

Er is E.H.B.O. aanwezig tijdens het event.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Attractieverhuur TimTom.

JOGG: Jongeren Op Gezond Gewicht

De Loket.nl Warandeloop werkt sinds 2013 aan Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). In samenwerking met partners Attractieverhuur TimTom, Stichting Opmaat, ROC Sport en Bewegen, Sportbedrijf Tilburg en A.V. Attila staat de Nationale Jeugd Crossdag volledig in het teken van het stimuleren van een gezonde levenswijze bij jongeren. Kijk hier voor meer informatie en alles wat er rond dit onderwerp wordt georganiseerd.

Parkoers

Op de afbeelding ziet u de plattegrond van het parkoers voor basisscholieren.

Prijsuitreiking

De eerste drie jongens en meisjes in elke categorie vallen in de prijzen! Daarnaast maken scholen kans op waardevolle prijzen. De prijsuitreiking voor scholen en scholieren is rond 11.45 uur binnen in de grote horecatent. Een plattegrond van het totale terrein is binnenkort beschikbaar.

Afstanden en starttijden

Het TSK Cross start om 09.50 uur, gevolgd door de prijsuitreiking om 12.00 uur. De prijsuitreiking van het TSK Cross en de individuele scholierenlopen is binnen in de grote horecatent. Op de allerjongsten na (t/m 6 jaar) lopen alle basisscholieren een afstand van 1200 meter.

Klik hier voor een vergrote versie van de tabel.

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot en met 4 november 2016, de voor-inschrijving loopt dan nog van 5 tot en met 18 november en de na-inschrijving start vanaf 19 november. LET OP! Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het inschrijfgeld.

Collectief inschrijven

Indien voor 5 november via school collectief ingeschreven wordt, dan brengen wij GÉÉN inschrijfgeld in rekening. Voorwaarde is wel dat er minimaal 15 kinderen deelnemen. U kunt deze deelnemers via een speciaal daarvoor bestemd inschrijfformulier in sturen. Dit formulier kunt u opvragen via tsk@warandeloop.nl . Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven