Nordic Walking & Sportief Wandelen

Op zaterdag 26 november 2016 wordt een Nordic Walking / Wandeltocht gehouden over 5, 10 en 16 km als onderdeel van de Loket.nl Warandeloop Tilburg. De route kent zowel verharde als onverharde wegen (bos- en zandpaden). De onverharde paden maken de wandeltocht ongeschikt voor kinderwagens en dergelijken. Honden, al dan niet aangelijnd, zijn niet toegestaan. Er is bij de Universiteit parkeergelegenheid, maar we verzoeken deelnemers uit Tilburg zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Afstanden en starttijden

Klik hier voor de grote versie van de tabel.

Aanmelden en na-inschrijven

Lopers melden zich aan in de grote horecatent op het centrale startterrein. Ook is het hier mogelijk om na in te schrijven. U vertrekt na aanmelding vanaf het centrale startterrein. 

Parkoers

De route van de 5, 10 en 16 km vertrekt vanaf het centrale startterrein.
De 5 km loopt door de Oude Warande en het Wandelbos. De 10 en 16 km loopt voor een belangrijk deel over de nieuw (goed) uitgezette wandelroutes in de bosrijke omgeving van Tilburg-West. Na ca. 6,5 kilometer kunt u kiezen of u de 10 of 15 km loopt. 

De route wordt op papier verstrekt. Omdat u over goed uitgezette routes loopt kunt u zich goed oriënteren. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het inlassen van een rustpunt. Er is minimaal één cateringpunt onderweg. Deze informatie staat op de routebeschrijving beschrijving duidelijk aangegeven. Het mountainbike EHBO team is aanwezig op het parkoers, het nummer waarop ze te bereiken zijn wordt bij het aanmeldpunt aangegeven.

Er is minimaal één cateringpunt onderweg.

Er is EHBO aanwezig, zowel in de horecatent als één punt onderweg.

De lopers hebben een tijdslimiet tot 14.30 uur. Men kan zich tot die tijd afmelden in de horecatent.

Finish

Het eindpunt van de route is de grote horecatent van de Loket.nl Warandeloop. De hele dag door worden in de Oude Warande en omgeving diverse looponderdelen verwerkt.

Herinnering

Iedere deelnemer aan de Loket.nl Warandeloop ontvangt na afloop een leuke herinnering!

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven