Jeugdatleten

Jeugdatleten van een atletiekvereniging kunnen op zaterdag 24 november 2018 deelnemen aan wedstrijden voor pupillen en junioren. Deze wedstrijden zijn onderdeel van de Nationale Jeugd Crossdag. 
De Nationale Jeugd Crossdag heeft al jaren een sterke deelname uit BelgiĆ« en Duitsland. Als enige wedstrijd in Nederland worden de wedstrijden per leeftijdsjaar gelopen. 

Afstanden en starttijden

Pupillen lopen afstanden van 700-1350 meter, junioren lopen afstanden van 1700-2700 meter. Het programma voor de pupillen en junioren start om 10.15 uur en wordt rond 14.00 uur besloten met een prijsuitreiking. Om 11.45 uur is al de prijsuitreiking voor pupillen. Beide prijsuitreikingen vinden plaats op het eventcenter Beekse Bergen.

Klik hier voor een vergrote versie van de tabel.

Jeugdestafettes

Voor informatie over de jeugdestafettes klik hier.

Parkoers

Op het terrein van Beekse Bergen is een speciaal jeugdparkoers gemaakt. Het jeugdparcours bestaat uit 2 verschillende rondes. 1 ronde van 350 meter (paars) en 1 ronde van 1000 meter (blauw). Je categorie bepaalt hoeveel en welke rondes je moet lopen.

Klik hier voor een vergrote versie van het parkoers

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot en met 6 november 2017, de voor-inschrijving loopt dan nog van 7 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november.

LET OP! Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het inschrijfgeld.

Collectief inschrijven

Indien voor 6 november via de vereniging collectief ingeschreven wordt, dan passen wij 50% korting toe op het totaal bedrag. Voorwaarde is wel dat er minimaal 15 kinderen deelnemen. Via deze link kan je collectief inschrijven.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

De drie beste jongens en meisjes per categorie vallen in de prijzen.

Iedereen die deelneemt ontvangt na afloop altijd een leuke verrassing!

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven