Jeugdatleten

Jeugdatleten van een atletiekvereniging kunnen op zaterdag 26 november 2016 deelnemen aan wedstrijden voor pupillen en junioren. Deze wedstrijden zijn onderdeel van de Nationale Jeugd Crossdag. 
De Nationale Jeugd Crossdag heeft al jaren een sterke deelname uit BelgiĆ« en Duitsland. Als enige wedstrijd in Nederland worden de wedstrijden per leeftijdsjaar gelopen. 

Afstanden en starttijden

Pupillen lopen afstanden van 600-1700 meter, junioren lopen afstanden van 1700-2800 meter. Het programma voor de pupillen en junioren start om 12.08 uur en wordt rond 15.20 uur besloten met een prijsuitreiking. Om 13.15 uur is al de prijsuitreiking voor pupillen. Beide prijsuitreikingen vinden binnen plaats in de grote horecatent.

Klik hier voor een vergrote versie van de tabel.

Jeugdestafettes

Voor informatie over de jeugdestafettes klik hier.

Parkoers

Op de afbeelding ziet u de plattegrond van het parkoers voor Junioren en Pupillen.

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot en met 4 november 2016, de voor-inschrijving loopt dan nog van 5 tot en met 18 november en de na-inschrijving start vanaf 19 november.

LET OP! Hoe eerder je inschrijft, hoe lager het inschrijfgeld.

Collectief inschrijven

Indien voor 5 november via de vereniging collectief ingeschreven wordt, dan passen wij 50% korting toe op het totaal bedrag. Voorwaarde is wel dat er minimaal 15 kinderen deelnemen. Via deze link kan je collectief inschrijven.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

De drie beste jongens en meisjes per categorie vallen in de prijzen.

Iedereen die deelneemt ontvangt na afloop altijd een leuke verrassing!

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven