G-loop en Wandeltocht

Op zaterdag 25 november 2017 is er een wedstrijd speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking: de G-loop.

Nieuw dit jaar is een wandeltocht voor G-atleten. De wandeltocht kent een afstand van 5 kilometer. De route van 5 kilometer zal volledig verhard en goed begaanbaar zijn. Ook voor mensen in een rolstoel. LET OP: Inschrijven voor de 5 kilometer? Deze staat in het inschrijfformulier helemaal onderaan onder "Wandelen 5 km".

Parkoers

De wedstrijden voor G-atleten vinden allemaal op het jeugdparkoers plaats. Het speciaal aangelegde jeugdparkoers bestaat uit een paarse ronde van 350 meter en een blauwe ronde van 1000 meter. De wedstrijd waar je je voor inschrijft bepaalt hoeveel en welke rondes je moet lopen.

Klik hier voor een vergrote versie van het parkoers

De eerste drie jongens en meisjes worden apart gehuldigd, daarna worden alle G-atleten nog eens extra in het zonnetje gezet.

Iedereen krijgt nog een leuke verrassing mee naar huis!

Verzorging en EHBO zijn aanwezig in de omkleedtenten op het terrein.

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot en met 6 november 2017, de voor-inschrijving loopt dan nog van 7 tot en met 17 november en de na-inschrijving start vanaf 18 november.

Bekijk alle informatie over inschrijven op de inschrijfpagina.

Direct inschrijven kan via onderstaande link!

Inschrijven