Business Meets Sports

In 1956 voor het eerst georganiseerd en in 2016 haar 60-jarig bestaan op nationale en internationale agenda’s: de Internationale Loket.nl Warandeloop Tilburg. Wat begon als trimloop met recreatief karakter is inmiddels een gerenommeerd top- en breedtesportevent met internationale allure. Zo rekent de Europese Atletiekbond dit inmiddels driedaagse event tot de vijf beste Europese veldlopen.

Een belangrijk doel van de organisatie en haar partners is het activeren van sporters in de breedste vorm en het dwarsverbinden van groepen. Dit doel wordt nagestreefd via verschillende side events en op zondag 27 november 2016 staat een wel heel bijzonder side event op het programma.

Tijdens de workshop worden teams gevormd met daarin drie tot vier ondernemers gekoppeld aan een jonge talentvolle sporter. Enerzijds begeleiden de ondernemers deze middag de topsporter in business gericht denken. Anderzijds ervaart de ondernemer van de topsporter hoe veeleisend het is met een duidelijke focus telkens weer een topprestatie neer te zetten. Het thema van de workshop is: vitaliteit op de werkvloer.

Ieder team bereidt een opdracht voor, welke via pitches wordt beoordeeld door een aansprekende jury. De workshop staat in het teken van sportief netwerken en na afloop kan u (is niet verplicht)  aansluiten bij het genodigdenprogramma. Dit programma volgt direct op de workshop en speelt zich af rond de hoofdwedstrijden van de Loket.nl Warandeloop: de Brabant Nations Cup.

Meer informatie over de Business Meets Sports workshop? Neem contact met ons op via Cees van Loon.

cees@warandeloop.nl