Vrijdagavond 25 november - 3e editie

Warande by Night 2016

Vrijdagavond 25 november staat de derde editie van Warande by Night op het programma. Warande by Night is het eerste onderdeel van de Loket.nl Warandeloop Tilburg, dat dit jaar haar 60e verjaardag viert.

Inschrijven kan middels deze link 

Aftermovie Warande by Night 2016 


Lichtgevend sportspektakel

Warande by Night is een avondrun die helemaal in het teken staat van licht, muziek en beleving. Je loopt 2 tot 5 kilometer over een uniek verlicht parcours met de nodige entertainment onderweg. De organisatie heeft een aantal spectaculaire verrassingen in petto die jouw deelname tot een unieke beleving maken. Meer informatie daarover wordt in de komende periode bekend gemaakt.

Bij je inschrijving krijg je verschillende bijpassende goodies én je eerste consumptie voor de afterparty, die op hetzelfde terrein plaatsvindt. 

Programma en tijden

17.30 uur Evenementterrein open

18.40 uur Opstellen op startterrein

19.00 uur Start Warande by Night

19.15 - 20.00 uur Finish Warande by Night

19.00 - 23.00 uur Feestavond op evenementterrein 

Inschrijven

Inschrijven met korting kan tot en met 4 november, deelname kost nu 16,50 euro. De voor-inschrijving loopt dan nog tot en met 18 november en de na-inschrijving start vanaf 19 november. Schrijf je met 4 of meer personen in? Dan ontvang je 10% korting!

Deelname aan Warande by Night is officieel vanaf 16 jaar. Kinderen onder de 16 kunnen enkel onder begeleiding van een volwassene deelnemen en geschiedt op eigen risico.

Inschrijven kan middels deze link


Foto's en video's

Foto's en video's Warande by Night 2015