Sinds een groot aantal jaren nemen honderden Belgische atleten deel aan de Loket.nl Warandeloop Tilburg. Vooral in de jeugdcategorieën is jaarlijks een felle strijd te zien tussen de Belgische en Nederlandse atleten. Maar ook aan allerlei andere onderdelen, zoals de Halve Marathon, het wandelen en het Nordic Walking, nemen steeds meer Belgische deelnemers deel. In 2016 verwelkomen we opnieuw vele atleten bij de grootste en gezelligste cross van Nederland, net over de grens bij Turnhout.

België

In het bijzonder bij de juniorencategorieën kan gesteld worden dat de Warandeloop, op het EK na, de sterkst bezette cross wedstrijd van het afgelopen seizoen was.

Uiteraard hopen we daarnaast dat ook de Belgische topatleten opnieuw de strijd aan willen gaan met de Nedelandse en Europese collega's tijdens de Brabant Nations Cup. Aangezien de Warandeloop twee weken voor het Europees Kampioenschap Cross plaatsvindt, is de Warandeloop uitermate geschikt als kwalificatiewedstrijd. Daarnaast zijn de deelnemers verzekerd van een wedstrijd met tegenstanders van hoog niveau. In voorgaande jaren namen atleten uit Belgie, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Ierland deel aan de landenontmoeting. Uiteraard stond er ook steeds een Nederlands team aan de start. In totaal nemen er meer dan 200 Europese topatleten deel aan het hoofdprogramma van de Internationale loket.nl Warandeloop Tilburg.

Voor diegene die de uitslagen van voorgaande jaren nog eens wil raadplegen, verwijzen we naar de uitslagenpagina.

In Nederland wordt er geen "inkom" betaald; dus de hele familie is welkom.

Inschrijfdata

De Loket.nl Warandeloop hanteert dit jaar een drietrapsinschrijving:

# Wanneer?
1 Tot en met 4 november 23.59 uur
Extra korting
2 5 november - 18 november 23.59 uur
Einde voorinschrijving - Beperkte korting
3 Na-inschrijving vanaf 19 november
Geen korting

 

 

 

 


Na-inschrijven tijdens evenement

Op zaterdag 26 november en zondag 27 november bestaat nog de mogelijkheid om na in te schrijven bij het inschrijfbureau in gebouw W van Tilburg University. Dit kan tot 30 minuten voor de desbetreffende start. Na-inschrijving is niet mogelijk voor de Van Spaendonck Businessrun en de Crossgala's. 

Nordic Walkers en wandelaars kunnen na-inschrijven in de grote horecatent op het startterrein bij het aanmeldpunt Nordic Walking.

De inschrijfgelden, starttijden en het volledige programma vindt u hier.

Inschrijven

Let op: voor zaterdagonderdelen is er een apart inschrijfformulier voor Belgische deelnemers. Via deze link kunnen Belgische deelnemers met hun eigen vereniging inschrijven.

Vrijdag 25 november 2016
Warande by Night
Zaterdag 26 november 2016
Nationale Jeugd Crossdag met:
TSK Cross 2016
Wedstrijden voor jeugdatleten*
G-loop
5 km, 10 km en Halve Marathon
Wedstrijden voor Masters
Senioren B-loop
Nordic Walking & Sportief Wandelen
Zondag 27 november 2016
Van Spaendonck Businessrun
Internationaal Gala - Brabant Nations Cup**
Onderdeel van Lotto Crosscircuit
Junioren
Korte Cross
5 km en 10 km trimloop

* Voor collectief inschrijven van jeugdatleten gebruikt u deze link.

**Deelname aan de Crossgala's geschiedt enkel op uitnodiging. Denkt u in aanmerking te komen voor het Gala? Neem dan contact op met de organisatie via gala@warandeloop.nl

Heb je vragen over jouw inschrijving? Neem contact op via inschrijven@warandeloop.nl.

Ophalen startnummer

Startnummers (met daarin een chip die uw tijd meet) kunnen op de wedstrijddag tot een half uur voor het betreffende onderdeel opgehaald worden op het secretariaat van de Loket.nl Warandeloop. Ook zal er vóór het evenement op meerdere momenten de mogelijkheid zijn om startnummers op te halen bij AV Attila. Informatie hierover ontvangt u in de bevestigingsmail.

Wandelaars en Nordic Walkers kunnen zich direct melden in de grote bezoekerstent, zij lopen zonder nummer.