Event Terrein

De Loket.nl Warandeloop vindt plaats in de Oude Warande. Op het grote open veld zijn onder meer de start/finish, omkleedtenten en horecagelegenheden gevestigd. De ingang van het terrein bevindt zich halverwege het parkeerterrein van de Universiteit, te herkennen aan opvallende skytubes.

Bekijk hier de plattegrond van het terrein van de Loket.nl Warandeloop Tilburg

Plattegrond terrein

Bezoekerstenten

In de grote bezoekerstent op het middenterrein vindt je de horecafaciliteiten van de Loket.nl Warandeloop. Hier kun je enkel met consumptiebonnen betalen (pinnen is mogelijk). Meer daarover lees je verderop. In de bezoekerstent is ook een infopunt en daarnaast is er meer te beleven.

Zo zijn er verschillende standjes voor bezoekers en is er een podium waar prijzenuitreikingen en optredens plaatsvinden. Op zaterdag is hier ook het TimTom Speelpaleis gevestigd: een bijna 400m² groot speelpaleis met springkussens en spellen. Dit wordt verzorgd door Attractieverhuur TimTom. Vóór de bezoekerstent staat een extra food-tent waar dit jaar Spirello's en groentefriet te verkrijgen zijn.

Dit jaar werkt de Loket.nl Warandeloop opnieuw met kluisjes om de spullen van deelnemers/toeschouwers in op te bergen. De kluisjes zijn dit jaar groter dan vorig jaar!

Meer informatie daarover lees je verderop de pagina.

Omkleedtenten

Rechts op het terrein vindt u de omkleedtenten, voor vrouwen en mannen apart. U kunt uw sporttas hier achterlaten, maar de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken van eigendommen. Een beter alternatief is het huren van een kluisje (kosten 2 euro).

In de omkleedtent voor vrouwen is ook de EHBO gevestigd. Daarnaast is hier een team van sportmasseurs en fysiotherapeuten aanwezig. Je bereikt de omkleedtenten via de oversteek zoals aangegeven op de plattegrond.

Toiletten

De Loket.nl Warandeloop kent op één locatie toiletten. Deze bevinden zich bij de omkleedtenten rechts op het terrein. Je bereikt deze toiletten via de oversteek zoals aangegeven op de plattegrond.